Tarlós üzent Lázárnak: Most egy kicsit pihenni kéne Hódmezővásárhely és Bécs után

2018 március 8., csütörtök 16:58
117

A Miniszterelnökséget vezető miniszter és a budapesti főpolgármester viszonya az elmúlt években meglehetősen feszült volt, főleg az uniós fejlesztési pénzek sorsáról ment köztük a vita. (Ezekről a fejlesztésekről korábban részletesen is írtunk.)

Ez a régi párbaj most újabb állomásához érkezett, csütörtökön a főpolgármester szokásos sajtótájékoztatóján a Magyar Nemzet beszámolója szerint Lázár János bécsi bejelentkezésére utalva elmondta,

„Azt én nem mondom, hogy ez egy ügyes nyilatkozat volt ebben az időpontban. Lehet, hogy vannak nekünk is olyan barátaink, akiknek most egy kicsit pihenni kéne Hódmezővásárhely és Bécs után, de hát ők is értékes emberek, és meg kell védjem Lázár Jánost egy másik szempontból, mert főpolgármesterként valójában mégiscsak miniszteri rangban vagyok, és ez megkönnyíti a véleményalkotás lehetőségét, eléggé szabadon nyilatkozhatom.”

Tarlós a lap beszámolója szerint kitért arra is, hogy őt főpolgármesterként nem érdekelné, ha egy szomszéd ország minisztere a magyar fővárost kritizálná, és emlékeztetett rá, hogy a külföldi politikusok amúgy is folyamatosan Magyarország dolgaival foglalkoznak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt