Balog Zoltán miniszteri keretéből jól megtámogatta az Eddát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Balog Zoltán szereti az Eddát, írtuk 2014-ben. Az Emmit vezető miniszter akkor ötmilliót adott Pataki Attila cégének „a Kör című Edda Muscial budapesti turnéindító előadásának megvalósítására.”

Balog Zoltán még mindig szereti az Eddát,

derül ki az NKA honlapjáról. A miniszter saját keretéből februárban hatmilliót utalt Patakiéknek. A P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az

„EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA”

kapta. Ennél csak az MTVA kapott több pénzt a hónapban a minisztertől: hétmilliót Kovács Kati csak bakeliten megjelent dalainak újrakiadására.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Pataki cége amúgy nem megy rosszul. Az Opten szerint 2016-ot 78 milliós forgalom mellett közel hárommilliós nyereséggel zárták. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.