Balog Zoltán miniszteri keretéből jól megtámogatta az Eddát

Balog Zoltán szereti az Eddát, írtuk 2014-ben. Az Emmit vezető miniszter akkor ötmilliót adott Pataki Attila cégének „a Kör című Edda Muscial budapesti turnéindító előadásának megvalósítására.”

Balog Zoltán még mindig szereti az Eddát,

derül ki az NKA honlapjáról. A miniszter saját keretéből februárban hatmilliót utalt Patakiéknek. A P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az

„EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA”

kapta. Ennél csak az MTVA kapott több pénzt a hónapban a minisztertől: hétmilliót Kovács Kati csak bakeliten megjelent dalainak újrakiadására.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Pataki cége amúgy nem megy rosszul. Az Opten szerint 2016-ot 78 milliós forgalom mellett közel hárommilliós nyereséggel zárták. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.