Balog Zoltán miniszteri keretéből jól megtámogatta az Eddát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Balog Zoltán szereti az Eddát, írtuk 2014-ben. Az Emmit vezető miniszter akkor ötmilliót adott Pataki Attila cégének „a Kör című Edda Muscial budapesti turnéindító előadásának megvalósítására.”

Balog Zoltán még mindig szereti az Eddát,

derül ki az NKA honlapjáról. A miniszter saját keretéből februárban hatmilliót utalt Patakiéknek. A P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az

„EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA”

kapta. Ennél csak az MTVA kapott több pénzt a hónapban a minisztertől: hétmilliót Kovács Kati csak bakeliten megjelent dalainak újrakiadására.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Pataki cége amúgy nem megy rosszul. Az Opten szerint 2016-ot 78 milliós forgalom mellett közel hárommilliós nyereséggel zárták. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.