Balog Zoltán miniszteri keretéből jól megtámogatta az Eddát

POLITIKA
2018 március 09., 07:48
comments 134

Balog Zoltán szereti az Eddát, írtuk 2014-ben. Az Emmit vezető miniszter akkor ötmilliót adott Pataki Attila cégének „a Kör című Edda Muscial budapesti turnéindító előadásának megvalósítására.”

Balog Zoltán még mindig szereti az Eddát,

derül ki az NKA honlapjáról. A miniszter saját keretéből februárban hatmilliót utalt Patakiéknek. A P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az

„EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA”

kapta. Ennél csak az MTVA kapott több pénzt a hónapban a minisztertől: hétmilliót Kovács Kati csak bakeliten megjelent dalainak újrakiadására.

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Pataki cége amúgy nem megy rosszul. Az Opten szerint 2016-ot 78 milliós forgalom mellett közel hárommilliós nyereséggel zárták. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt