Csepreghy az Elios-ügyről: "Az Európai Bizottság is azt mondja, hogy ez egy jó beruházás volt"

POLITIKA
2018 március 09., 07:28

Egy "szerkezetkész óvoda" megtekintése közben kapta el a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárát a HírTV, hogy az Elios-botrányról kérdezze. Bár a kormány részéről még senki egy szóval sem említette, hogy az Európai Bizottság lezárta volna az ügyet, Csepreghy Nándor kijelentette:

"az Európai Bizottság nem fogadott el egy forintnyi szankciót sem Magyarországgal szemben. Sőt, az Európai Bizottság is elismeri, hogy megújult a közvilágítás számtalan magyarországi településen."

Sőt, szerinte mivel a magyar települések sok tízmilliót spórolnak a ledes technológiával, 

"maga az Európai Bizottság is azt mondja, hogy ez egy jó beruházás volt."

Az államtitkár arról nagyívűen nem beszélt, hogy bármilyen jók is ezek a beruházások, a körülmények több mint problémásak voltak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.