Csepreghy az Elios-ügyről: "Az Európai Bizottság is azt mondja, hogy ez egy jó beruházás volt"

Egy "szerkezetkész óvoda" megtekintése közben kapta el a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárát a HírTV, hogy az Elios-botrányról kérdezze. Bár a kormány részéről még senki egy szóval sem említette, hogy az Európai Bizottság lezárta volna az ügyet, Csepreghy Nándor kijelentette:

"az Európai Bizottság nem fogadott el egy forintnyi szankciót sem Magyarországgal szemben. Sőt, az Európai Bizottság is elismeri, hogy megújult a közvilágítás számtalan magyarországi településen."

Sőt, szerinte mivel a magyar települések sok tízmilliót spórolnak a ledes technológiával, 

"maga az Európai Bizottság is azt mondja, hogy ez egy jó beruházás volt."

Az államtitkár arról nagyívűen nem beszélt, hogy bármilyen jók is ezek a beruházások, a körülmények több mint problémásak voltak. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.