Meghalt egy leányfalui férfi, mert a mentők nem jutottak fel hozzá az utca közepére nőtt fenyő miatt

bulvár
2018 március 09., 04:01
comments 82

Bár már 1977-ben kijelöltek egy öt méter széles utat, a leányfalui Árnyas utca közepén máig egy óriási fenyő áll, írja Bors. A fa most közvetetten egy ott élő szívbeteg férfi halálát okozta, a hozzá siető mentősök nem tudtak felmenni autóval a házhoz, gyalog kellett megtenni az utat. Egy fontos életmentő eszköz a mentőben maradt, mire visszasiettek érte, a férfi életét vesztette. 

„2015-ben költöztünk ide, azóta nem történt semmi, pedig már mindent megpróbáltunk. Miután a férjem meghalt, úgy döntöttünk, bíróságra visszük az ügyet. A szakértői vélemény szerint ugyanis az út kettő ötödében van a fa,”

mondta az özvegy a Borsnak. A szomszéd szerint a fa ügye régóta húzódik, az út fenntartásáért felelős önkormányzat nem tesz semmit. A Bors megkereste a polgármestert, de Loszmann János mindössze annyit válaszolt, hogy 

„Nem kívánok nyilatkozni”.

A helyi lapnak korábban kijelentette: 

„nem fogjátok a fát kivágni! Ha kell, odaláncolom magam! Amikor a hölgy megvette, ott volt a fa!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.