Magyar Nemzet: Több milliós, titkos luxusvadászatok állandó vendége Semjén Zsolt

A Magyar Nemzet szerint a KDNP miniszterelnök-helyettese 

évek óta jár svédországi vadászatokra, teljes titokban.

A lap információi szerint 2012 óta minden évben részt vett pár napos luxusvadászatokon Semjén Zsolt. A kereszténydemokrata politikust rendre elkísérte a Földművelésügyi Minisztérium egyik korábbi főosztályvezetője is. Az utazásokat teljes diszkrécióban szervezték le, a Magyar Nemzet szerint volt, hogy

egy negyven fős szállodát teljes egészében kibéreltek, hogy senki se találkozhasson Semjénékkel. 

Fotó: botost/444.hu

A vadászatok szervezői szerint minden meg kellett tenniük, hogy Semjén ne távozzon üres batyuval, mindenképpen ejtsen vadat. Sőt, mivel a kereszténydemokrata politikus nem szeret gyalogolni, gondoskodni kellett neki lovakról is. De Semjén nem csak az állati erőben bízott:

a tavalyi vadászaton helikopterből lőtt ki egy rénszarvast. 

A Magyar Nemzet szerint a néhány napos utak 

alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerülhettek. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.