Magyar Nemzet: Több milliós, titkos luxusvadászatok állandó vendége Semjén Zsolt

politika
2018 március 09., 04:17

A Magyar Nemzet szerint a KDNP miniszterelnök-helyettese 

évek óta jár svédországi vadászatokra, teljes titokban.

A lap információi szerint 2012 óta minden évben részt vett pár napos luxusvadászatokon Semjén Zsolt. A kereszténydemokrata politikust rendre elkísérte a Földművelésügyi Minisztérium egyik korábbi főosztályvezetője is. Az utazásokat teljes diszkrécióban szervezték le, a Magyar Nemzet szerint volt, hogy

egy negyven fős szállodát teljes egészében kibéreltek, hogy senki se találkozhasson Semjénékkel. 

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A vadászatok szervezői szerint minden meg kellett tenniük, hogy Semjén ne távozzon üres batyuval, mindenképpen ejtsen vadat. Sőt, mivel a kereszténydemokrata politikus nem szeret gyalogolni, gondoskodni kellett neki lovakról is. De Semjén nem csak az állati erőben bízott:

a tavalyi vadászaton helikopterből lőtt ki egy rénszarvast. 

A Magyar Nemzet szerint a néhány napos utak 

alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerülhettek. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.