Mellár Tamás az MSZP árnyékpénzügyminisztere

Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd vasárnapi rendezvényén bemutatta árnyékkormányát, amivel a Fidesz leváltására készül. Mielőtt a nevek ismertetésébe kezdett volna, leendő kormánya eredetinek nem nevezhető vezérideológiáját is ismertette, eszerint a kormánya az embereket fogja szolgálni.

Elmondása szerint árnyékkormányába "pártoktól független" személyeket választott. Ami azért csak korlátozottan igaz, mert bár a foglalkoztatásügyi miniszternek kiszemelt Andor László például tényleg nem párttag, de vitathatatlanul kötődik a baloldalhoz, még a szocialisták jelölték annak idején uniós biztosnak.

Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere is "független", de csak mert megszűnt alóla a pártja. Neki az önkormányzati tárcát szánja Karácsony.

A Karácsony-kormány pénzügyminisztere az a Mellár Tamás lenne, aki saját bevallása szerint még a Fidesznél is keményebben ellenzi a bevándorlást. Oktatási miniszternek Daróczi Gábort, szociális miniszternek Hegyesiné Orsós Évát, egészségügyi miniszternek pedig Komáromi Zoltánt választotta. Ne lepődjön meg, ha nem mondanak elsőre semmit ezek a nevek. Komáromi például XII. kerületi önkormányzati képviselő, Hegyesiné egy nyugdíjas szervezet vezetője, Daróczi Gábor pedig 2004-2006 között miniszteri biztos volt az oktatási minisztériumban - és 1996-99 között programvezető volt a Soros-alapítványnál, amiről úgyis fogunk még hallani a kormánysatjóból. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.