Összeesett és meghalt a bíróságon az apáca, aki Katy Perryvel pereskedett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Drámai fordulatot vett az elkeseredett jogi küzdelem Katy Perry és egy Los Angeles-i apácazárda apácái között. Perry és az apácák egy Los Feliz-i apácazárda miatt pereskednek, amibe az énekesnő szeretne beköltözni. Az 1971-2011 között zárdaként működő épület egykori lakói közül már csak ketten élték meg a pert. Egyikük, a 89 éves Catherine Rose Holzman pénteken a bírósági tárgyaláson rosszul lett, összeesett és meghalt. (Via Buzzfeed)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.