Tűz a debreceni Kenézy Gyula Kórházban

baleset
2018 március 11., 07:08
comments 31

Tűz ütött ki vasárnap reggel a debreceni Kenézy Gyula Kórház egyik kórtermében. 52 embert kellett kimenekíteni az épületből.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint egy második emeleti kórteremben hat ágy kapott lángra. A tűzhöz a debreceni mellett a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat is riasztották. A nagy erőkkel felvonult tűzoltóknak sikerült eloltani. (Via MTI)

UPDATE 11:39: A Debreceni Egyetem tájékoztatása szerint a tüzet valószínűleg egy pszichiátriai beteg okozta, aki dohányzás közben felgyújtotta a saját ágyát. A tűzben a kórház egyik dolgozója füstmérgezést szenvedett, őt ott helyben, a sürgősségi osztályon ápolják.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.