A texasi rendőrség szerint rasszista indíték áll az austini robbantások mögött

Hétfőn két bomba is robbant a texasi Austinban. Az első akkor lépett működésbe, amikor a fiú kinyitott egy csomagot. Ő meghalt, egy 40 körüli nő pedig megsebesült. A második bomba a város másik részén robbant fel, ott egy 75 éves latin nő sebesült meg. 

Pár nappal korábban egy hasonló robbanás ölt meg egy 39 éves férfit az austini otthonában. Ezért arra gyanakszanak, hogy az eseteknek közük lehetnek egymáshoz. Az első két robbantás áldozatai feketék voltak, a harmadiké pedig egy latin nő. A rendőrség szerint nem kizárható, hogy gyűlöletbűncselekményről van szó. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.