Georg Spöttle: Lázár miniszter úrnak teljesen igaza van

elmebaj
2018 március 12., 09:29

Ahogy azt már szinte megszokhattuk, hétfőn is a TV2 reggeli műsora, a Mokka vendége volt a kormány kedvenc UFÓ- és migránsszakértője, Georg Spöttle, egykori német rendőr. A biztonságpolitikai szakértőnek nevezett Spöttlét Lázár János nagy vihart kavart bécsi videójáról kérdezték. A szakértő már legelső mondatával igyekezett tisztázni, hogy „a Miniszter Úrnak Teljesen Igaza Van”, ő maga is látja, hogy Berlinben is ugyanez a tendencia, pusztul le a város, nincs már egy park, egy állomás, amit ne leptek volna el a drogot áruló nigériai férfiak, és a migránsok megerőszakolják a nőket. De minden nyugat-európai nagyváros ezekkel a problémákkal küzd Spöttle szerint, aki igyekezett rendbe tenni a műsorvezető, Istenes László felvetését, miszerint Hollandiában talán még jobb a helyzet: szerinte nem jobb, sőt, a hollandok egyenesen Magyarországra menekülnek.

Aki arra is kíváncsi, hogy miért nem akarnak dolgozni a migránsok, alább megtekintheti.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.