Georg Spöttle: Lázár miniszter úrnak teljesen igaza van

Ahogy azt már szinte megszokhattuk, hétfőn is a TV2 reggeli műsora, a Mokka vendége volt a kormány kedvenc UFÓ- és migránsszakértője, Georg Spöttle, egykori német rendőr. A biztonságpolitikai szakértőnek nevezett Spöttlét Lázár János nagy vihart kavart bécsi videójáról kérdezték. A szakértő már legelső mondatával igyekezett tisztázni, hogy „a Miniszter Úrnak Teljesen Igaza Van”, ő maga is látja, hogy Berlinben is ugyanez a tendencia, pusztul le a város, nincs már egy park, egy állomás, amit ne leptek volna el a drogot áruló nigériai férfiak, és a migránsok megerőszakolják a nőket. De minden nyugat-európai nagyváros ezekkel a problémákkal küzd Spöttle szerint, aki igyekezett rendbe tenni a műsorvezető, Istenes László felvetését, miszerint Hollandiában talán még jobb a helyzet: szerinte nem jobb, sőt, a hollandok egyenesen Magyarországra menekülnek.

Aki arra is kíváncsi, hogy miért nem akarnak dolgozni a migránsok, alább megtekintheti.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.