Kevin Smith szívrohamot kapott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Az első esti show-m után súlyos szívrohamom volt" - írta a Twitteren, helyi idő szerint hétfő kora hajnalban Kevin Smith, a Shop Stop, a Shop Show és a Jay és Néma Bob alkotója. Mint írta, az életét megmentő orvos szerint száz százalékos koronaér-elzáródása volt - ezt hívják az amerikai orvosi szlengben özvegycsinálónak.

"Ha nem mondtam volna le a második előadásomat és mentem volna kórházba, ma este meghalok. Így viszont egyelőre még maradtam a föld felett" - írta a színész-rendező. (Via The Daily Beast)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.