Lezuhant egy utasszállító Katmanduban, legalább ötvenen meghaltak

Mentőalakulatok a katmandui reptér közelében, ahol március 12-én lezuhant a US-Bangla Air dakkai járata. Legalább ötvenen életüket vesztették, a gépen 70-en utaztak.Fotó: Niranjan Shreshta/AP

Lángolva csapódott a reptér melletti focipályába a bangladesi US-Bangla Air Dakkából Katmanduba tartó járata Katmanduban. A gép darabokra tört.

Az AP helyszíni beszámolója szerint a baleset után sűrű füst gomolygott a focipálya fölött. A tüzet a tűzoltók eloltották.

A gép lángolva csapódott a reptér melletti focipályába, amely fölött sűrű füst gomolygott a baleset után.Fotó: Bishnu Sapkota/AP

Az első hírek szerint legalább ötvenen vesztették életüket. A gépen amúgy hetvenen voltak, 67 utas és három fős személyzet. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.