Rágalmazásért és zaklatásért is elítélték Svédországban a nőt, aki a közmédiában beszélt arról, hogy a romló közbiztonság miatt költözött Magyarországra

bűnügy
2018 március 12., 13:00
comments 527

Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban azt a nőt, C-t, aki 

a magyar közmédiában azt állította, azért jött vissza Svédországból, mert ott nagyon rossz a közbiztonság 

- írja az Index.

Az Index megszerezte azoknak a bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációit is, amelyekben részletesen leírják, miért ítélték el a nőt. A birtokukba került hatósági iratok szerint egyébként a nő az édesanyjával lakott, és több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek, akik valamennyien svéd állampolgárok.

Az Index szerint a nő egyszer svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját, máskor pszichológusnak vagy állatvédőnek adta ki magát, egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy. A közmédiában a nőt úgy állították be, mint aki Stockholmban dolgozott, ennek azonban semmi nyoma.  


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt