"Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit"

Megszólalt a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, aki ügyvédjén keresztül üzente meg, hogy szerinte mi is történt a lány eltűnésének napján. Brodmann Péter a Blikknek elmondta, hogy védence 

"azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást."

Mikor a férfi megérkezett, a "lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott." 

"Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta."

Ezután tette B. László autójába a magatehetetlen lány, amiről felvétel is készült. Az ügyvéd szerint ezután a megadott helyen átadta Fannit, majd elment Siófokra. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.