Félt, hogy mi lesz a jelzáloggal terhelt házukkal, évekig élt együtt halott anyjával a dunakiliti férfi

Fél év börtönre, két évre felfüggesztve ítélte hétfőn a Mosonmagyaróvári Járásbíróság azt a dunakiliti férfit, aki évekig élt halott édesanyjával. A Kisalföld.hu beszámolója szerint az ügyben eljáró bíró, Dr. Bécsi Katalin a határozathozatalkor megjegyezte: 

 a faluban a férfinak nap mint nap szembesülnie kell azzal, amit tett. 

A férfi nem látta el beteg édesanyját, beletörődött abba, hogy  „2009-ben elhunyt édesapja után akar menni". Csak élelmet vitt az asszonynak, segítséget nem kért senkitől. Miután a nő elhunyt, a férfi a holttestet a pincébe dobta, ahonnan körülbelül két évig nem került elő. 

„Hajmeresztő, döbbenetes, nincs rá szó," 

mondta a bíró. A férfi védője, dr. Vass Balázs beszédében hangsúlyozta, védence nem bűnöző alkat, 

"laikusként félt attól, mi fog történni a házzal, amin jelzálog van, ha fény derül édesanyja halálára."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.