Filctollal készített magának hamis pénzt a román férfi, nem aratott osztatlan sikert

A foter.ro számolt be róla, hogy Romániában, Vrancea megyében egy 50 éves férfi fénymásolással és filctollal készített magának hamisított 200 lejes bankjegyeket. A hamis pénzzel aztán Dumbrăveni községben, egy vásáron próbált meg túrót venni, de nem járt sikerrel. 

Sőt, amikor a helyszínen lévő csendőrök számon kérték, a férfi kilenc hamis bankjegyet ejtett ki a zsebéből, vélhetően azért, mert hátha nem veszik észre nála azokat, de ezúttal sem járt sikerrel.

Beismerte ekkor tettét: a bankjegyeket fénymásolóval készítette, majd utána filccel színezte őket. A rendőrség pénzhamisítás vádja, illetve hamis pénzzel való visszaélés miatt indított ellene eljárást. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.