Filctollal készített magának hamis pénzt a román férfi, nem aratott osztatlan sikert

A foter.ro számolt be róla, hogy Romániában, Vrancea megyében egy 50 éves férfi fénymásolással és filctollal készített magának hamisított 200 lejes bankjegyeket. A hamis pénzzel aztán Dumbrăveni községben, egy vásáron próbált meg túrót venni, de nem járt sikerrel. 

Sőt, amikor a helyszínen lévő csendőrök számon kérték, a férfi kilenc hamis bankjegyet ejtett ki a zsebéből, vélhetően azért, mert hátha nem veszik észre nála azokat, de ezúttal sem járt sikerrel.

Beismerte ekkor tettét: a bankjegyeket fénymásolóval készítette, majd utána filccel színezte őket. A rendőrség pénzhamisítás vádja, illetve hamis pénzzel való visszaélés miatt indított ellene eljárást. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.