Leszedették Márki-Zay migránsszámlálóját

POLITIKA
2018 március 13., 08:59
comments 154

Múlt hét szerdán helyezte el migránsszámlálóját Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay Péter. A számok nem pörögtek sokáig: állampolgári kifogás érkezett a helyi választási bizottsághoz.

A bizottság kimondta: le kell szedni a számlálót, mivel az sérti a választási eljárásról szóló törvényt. A jogszabály szerint állami, vagy önkormányzati hatóság elhelyezésére szolgáló épületen vagy azon belül plakátot elhelyezni tilos. (Vásárhely24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.