Magyarország egy képben: fideszes kampányplakát előtt értékelte a meccset a fociklub elnöke

Rövid videós sporthírt, egészen pontosan sportkommentárt közöl a Beregi Hírek Youtube-csatornája: Filep Sándor, a megyei első osztályban szereplő, ott pillanatnyilag az ötödik helyen álló, pompás szponzornevet viselő

Austria Juice-Vásárosnamény SE

elnöke értékeli az előző, győztes meccset, és latolgatja, mi jöhet a következőn.

Egyszerű, mondhatni rutin sporthírről van szó, így elképzelhető, hogy egyes futballrajongókat meglepetésként ér, hogy az elnök a következő szavakkal kezdi:

Tisztelettel köszöntöm a Beregi Hírek olvasóit, nézőit ezen a csodálatosan szép délutánon. Aláírásgyűjtések közepette is az embernek az agya sokmindenre jár, elsődlegesen ugye április 8-ikára, hiszen a magyarság történetének, történelmének egy nagyon fontos dátumához érkezünk. Nagyon sokan azonban a sportrendezvényeken is már csak ezzel a kérdéskörrel foglalkoznak. Tudjuk azt, hogy április 8-án is csak egy győztes születik. Nem volt ez másként egyébként a Vásárosnamény-Tiszavasvári mérkőzésen sem.

Különös tekintettel arra, hogy Filep Sándor mindezt egy fideszes választási szlogennel díszített fideszes aláírásgyűjtő pult előtt állva teszi.

Csakhogy Filep Sándor amellett, hogy a fociklub elnöke, Vásárosnamény Fidesz-KDNP-s polgármestere is. 

Az egész szövegszinten is nagyon erős, a vizualitás azonban mindent legyőz, külön felhívnám a figyelmet a képmező jobb oldalán tapasztalható Austria Juice - Magyarország az első-együttállásra.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.