Magyarország egy képben: fideszes kampányplakát előtt értékelte a meccset a fociklub elnöke

Rövid videós sporthírt, egészen pontosan sportkommentárt közöl a Beregi Hírek Youtube-csatornája: Filep Sándor, a megyei első osztályban szereplő, ott pillanatnyilag az ötödik helyen álló, pompás szponzornevet viselő

Austria Juice-Vásárosnamény SE

elnöke értékeli az előző, győztes meccset, és latolgatja, mi jöhet a következőn.

Egyszerű, mondhatni rutin sporthírről van szó, így elképzelhető, hogy egyes futballrajongókat meglepetésként ér, hogy az elnök a következő szavakkal kezdi:

Tisztelettel köszöntöm a Beregi Hírek olvasóit, nézőit ezen a csodálatosan szép délutánon. Aláírásgyűjtések közepette is az embernek az agya sokmindenre jár, elsődlegesen ugye április 8-ikára, hiszen a magyarság történetének, történelmének egy nagyon fontos dátumához érkezünk. Nagyon sokan azonban a sportrendezvényeken is már csak ezzel a kérdéskörrel foglalkoznak. Tudjuk azt, hogy április 8-án is csak egy győztes születik. Nem volt ez másként egyébként a Vásárosnamény-Tiszavasvári mérkőzésen sem.

Különös tekintettel arra, hogy Filep Sándor mindezt egy fideszes választási szlogennel díszített fideszes aláírásgyűjtő pult előtt állva teszi.

Csakhogy Filep Sándor amellett, hogy a fociklub elnöke, Vásárosnamény Fidesz-KDNP-s polgármestere is. 

Az egész szövegszinten is nagyon erős, a vizualitás azonban mindent legyőz, külön felhívnám a figyelmet a képmező jobb oldalán tapasztalható Austria Juice - Magyarország az első-együttállásra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.