Magyarország egy képben: fideszes kampányplakát előtt értékelte a meccset a fociklub elnöke

Média
2018 március 13., 12:11
comments 87

Rövid videós sporthírt, egészen pontosan sportkommentárt közöl a Beregi Hírek Youtube-csatornája: Filep Sándor, a megyei első osztályban szereplő, ott pillanatnyilag az ötödik helyen álló, pompás szponzornevet viselő

Austria Juice-Vásárosnamény SE

elnöke értékeli az előző, győztes meccset, és latolgatja, mi jöhet a következőn.

link Forrás

Egyszerű, mondhatni rutin sporthírről van szó, így elképzelhető, hogy egyes futballrajongókat meglepetésként ér, hogy az elnök a következő szavakkal kezdi:

Tisztelettel köszöntöm a Beregi Hírek olvasóit, nézőit ezen a csodálatosan szép délutánon. Aláírásgyűjtések közepette is az embernek az agya sokmindenre jár, elsődlegesen ugye április 8-ikára, hiszen a magyarság történetének, történelmének egy nagyon fontos dátumához érkezünk. Nagyon sokan azonban a sportrendezvényeken is már csak ezzel a kérdéskörrel foglalkoznak. Tudjuk azt, hogy április 8-án is csak egy győztes születik. Nem volt ez másként egyébként a Vásárosnamény-Tiszavasvári mérkőzésen sem.

Különös tekintettel arra, hogy Filep Sándor mindezt egy fideszes választási szlogennel díszített fideszes aláírásgyűjtő pult előtt állva teszi.

Csakhogy Filep Sándor amellett, hogy a fociklub elnöke, Vásárosnamény Fidesz-KDNP-s polgármestere is. 

Az egész szövegszinten is nagyon erős, a vizualitás azonban mindent legyőz, külön felhívnám a figyelmet a képmező jobb oldalán tapasztalható Austria Juice - Magyarország az első-együttállásra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.