Orbán: Ha nem nemzeti kormány lesz itt Magyarországon, be fogják engedni a migránsokat, és ez a nyíregyházaikat sem fogja érintetlenül hagyni

POLITIKA
2018 március 13., 05:34
comments 302

Bár a magyar pesszimista nép hírében állt, mostanra “kigyógyulófélben vagyunk ebből,” mondta Orbán Viktor hétfőn a Nyíregyházi Televíziónak adott hétfői interjújában. A miniszterelnök szerint a változás annak köszönhető, hogy a magyarok látják az ország fejlődését.

“Ezt a lelki fordulatot, vagy a jövő iránti bizalomépítést tartom a legfontosabb dolognak, ami történt velünk az elmúlt nyolc évben,”

tette hozzá.

link Forrás

"Flashmob, vagy micsoda," mondta a miniszterelnök arról a röptalálkozóról, amit a nyíregyházi polgármesterrel közösen tartott a városháza előtt. A helyi ügyek mellett természetesen a bevándorlás követezett. A miniszterelnök kijelentette: „bárkivel vállalom a csatát, azért, hogy megvédjem Magyarországot”.

"Ha nem nemzeti kormány lesz itt Magyarországon, befogják engedni a migránsokat. Először néhány ezret, majd tízezret, aztán százezret,"

mondta Orbán. Hozzátette:

"és ez a nyíregyházaikat sem fogja érintetlenül hagyni. Bizonyára önök is látták, hogy a migránsok nem falvakban laknak, hanem nagyvárosok felé tájékozódnak. Igaz, hogy első helyen Budapest lenne veszélyben, de önök sem úsznák meg."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.