Zsiráf született Nyíregyházán

Gyarapodott az ötfős zsiráfállomány, közölte Facebook-oldalán a Nyíregyházi Állatpark. 450 napnyi vemhesség után két hete világra hozta borját a 9 éves Laura. A beszámoló szerint a bika borjú szépen cseperedik, egyelőre az anyjával él, de pár nap múlva meg ismerkedik majd a többiekkel is. A Nyíregy

"A kis zsiráf születése után aggódtunk, hiszen Laura a 9 éves zsiráf mama első borját a 3.5 éve született Kamillát, nem nevelte," írják. Őt a gondozók etették az első hónapokban. Szerencsére most ilyen gond nem volt: 

"Laura az első pillanattól gondosan neveli borját."

A most született borjú a nyolcadik Nyíregyházán született zsiráf.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.