A Fidesz szavazók egy nagy része sem akar újabb kétharmadot

Az e heti HVG a Fidesz szavazótáborát elemzi, azt írják, hogy a párt szavazóbázisa 1990-től együtt öregedett a párttal, mindig más és más területről sikerült szavazókat elszipkázni. A fővárosban áll a legrosszabbul a Fidesz, vidéken jobbak a kilátásai, és vannak megyék, ahol megingathatatlan.

A lap ismerteti a Medián felmérését, amely szerint még maguknak a Fidesz-szavazóknak egy része - 43 százaléka - sem akar újabb kétharmadot a pártnak, pedig ezek a szavazók korábban jól vették a párt politikájának pálfordulásait, például az oroszellenes vagy az atomerőmű-ellenes politika megváltozását. (Hvg.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.