A magyar rendőrség bejelentette, hogy elfogták az ORVHALÁSZT

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy olcsvai lakos ellen. Az 54 éves férfi március 13-án délután Olcsva külterületén, a Kraszna folyón tiltott eszközzel, tiltott módon – területi horgászjegy nélkül – halászott.

A rendőrök felfigyeltek a folyó partján gyanúsan viselkedő férfira, akit elszámoltattak, majd a Vásárosnaményi Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. (Police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.