A magyar rendőrség bejelentette, hogy elfogták az ORVHALÁSZT

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy olcsvai lakos ellen. Az 54 éves férfi március 13-án délután Olcsva külterületén, a Kraszna folyón tiltott eszközzel, tiltott módon – területi horgászjegy nélkül – halászott.

A rendőrök felfigyeltek a folyó partján gyanúsan viselkedő férfira, akit elszámoltattak, majd a Vásárosnaményi Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.