Az NGM államtitkára olyan gyorsan összeszedte az ajánlásait Zalában, hogy az gyanús lett

Hamis aláírások is lehetnek azokon az ajánló íveken, amelyeket Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági minisztérium államtitkára adott le a választási bizottságnak - számolt be róla az ATV Híradója

A híradó birtokába került rendőrségi iratok szerint a Cseresnyés által leadott 400 íven szereplő és az ellenőrzött 74 ajánlóíven levő aláírások között felmerült , hogy hamis aláírások is lehetnek. Az ügyben a nagykanizsai rendőrök nyomoznak. A rendőrség szerint a választás rendje elleni bűntett gyanúja nem áll fent, de nyomozást rendeltek el magánokirat jogtalan felhasználásának gyanúja miatt.

Az államtitkárt azért jelentették fel, mert gyanúsnak találták, hogy egy nap alatt összeszedett 2500 aláírást. A feljelentő szerint ez fizikai képtelenség.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.