Dobd el a kávét, a mobilt vagy bármit, ami a kezedben van, mert Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe!

Azt írja a Blikk, hogy a 75 éves Fodor Zsóka, akinek a karakterét, Magdi anyust 2009-ben (bizony, olyan rég) kivégezték a sorozat készítői, újra feltűnik majd az idén 20 éves, Barátok közt című RTL Klub-os sorozatban.

Magdi anyus kileheli a lelkét (2009)

A takarítás közben a lépcsőn legurulva elhalálozott Magdi anyust alakító Fodor Zsókával állítólag már tárgyalnak, de a színésznő nem nyilatkozott a lapnak.

A lap informátora szerint a 20. évfordulóra több régi szereplőt is visszahoznának (szóba került R. Kárpáti Péter és Ábrahám Edit szerepeltetése is), ezek merültek fel eddig Fodor Zsóka karakterével kapcsolatban:

  • ahogyan korábban már visszatért, most is lehet szellem,
  • Vili bácsi hallucinációjaként vagy régi emlékeként is feltűnhet,
  • de kaphat új karaktert is, például lehet egy Magdi anyusra hasonlító rokon.

(Blikk)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.