Dobd el a kávét, a mobilt vagy bármit, ami a kezedben van, mert Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe!

tévé
2018 március 14., 07:05
comments 114

Azt írja a Blikk, hogy a 75 éves Fodor Zsóka, akinek a karakterét, Magdi anyust 2009-ben (bizony, olyan rég) kivégezték a sorozat készítői, újra feltűnik majd az idén 20 éves, Barátok közt című RTL Klub-os sorozatban.

Magdi anyus kileheli a lelkét (2009)
photo_camera Magdi anyus kileheli a lelkét (2009)

A takarítás közben a lépcsőn legurulva elhalálozott Magdi anyust alakító Fodor Zsókával állítólag már tárgyalnak, de a színésznő nem nyilatkozott a lapnak.

A lap informátora szerint a 20. évfordulóra több régi szereplőt is visszahoznának (szóba került R. Kárpáti Péter és Ábrahám Edit szerepeltetése is), ezek merültek fel eddig Fodor Zsóka karakterével kapcsolatban:

  • ahogyan korábban már visszatért, most is lehet szellem,
  • Vili bácsi hallucinációjaként vagy régi emlékeként is feltűnhet,
  • de kaphat új karaktert is, például lehet egy Magdi anyusra hasonlító rokon.

(Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.