Ezek az emberek tüntettek az LMP ellen Szekszárdon

politika
2018 március 14., 20:39
comments 317

Olyan erős képet láttunk az LMP politikusa, Vágó Gábor oldalán, hogy gyorsan utánakérdeztünk, mit ábrázol.

Az LMP szekszárdi rendezvényének egyik résztvevője elmondta, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos fórumának helyszínénél, kezdés előtt fél órával jelent meg ez a csoport. „A tüntetők unottan és csöndben álltak, de közülük talán ketten erősen migránsoztak. Láthatóan nem igazan tudták, hogy miért vannak ott. Komolyabb szóváltás nem volt senkivel.”

photo_camera Fotó: LMP

A képeken látható „tüntetők” hivatalosan nem a Fidesz emberei, úgyhogy azt kellene elhinnünk, hogy maguktól összeszerveződtek, kinyomtatták ezeket a profi plakátokat, és pont azt írták rá, amit a fideszes média napok óta mantráz Hadházyról. 

photo_camera Fotó: LMP

Ami egyébként nem más, mint hogy megkínozta, kizsigerelte, gyakorlatilag a halálba kergette a szekszárdi szomszédját. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.