Jönnek az Orbán Viktort ábrázoló óriásplakátok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, elkezdik a kampányuk második szakaszát. A választók a kormány ENSZ-ellenes és a Fidesz ellenzék-ellenes plakátjai után Orbán Viktort is viszontláthatják az óriásplakátokon. Több száz fórumot is tartanak majd - tudósít az RTL.

A közismert szolnoki plakáthekker mondjuk már ma is kihelyezett egy orbános plakátot, de a többi valószínűleg nem ilyen lesz.

Fotó: Olvasónk

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.