Két magyar fiatal fizetés helyett egy fémhuzallal fojtogatott egy cseh taxist

bűnügy
2018 március 14., 07:46
comments 91

Vádemelési javaslattal zárták le a budapesti nyomozók annak a két férfinak az ügyét, akik fojtogattak és megloptak Csehországban egy taxist. A 19 éves budapesti és a 23 éves üllési férfi 2017. augusztus 27-én a csehországi Pardubicében beültek egy taxiba, és egy közeli településre vitették magukat. Amikor megérkeztek a címre, a budapesti férfi fizetés helyett egy fémhuzallal fojtogatta a taxisofőrt, miközben társa bántalmazta a sértettet.

A cseh taxis kiszabadult a huzal szorításából és autóját hátrahagyva elmenekült. A két férfi az autót átkutatta, majd az abban talált három doboz cigarettát magukhoz vették és távoztak a helyszínről.

A cseh rendőrök a budapesti rendőrökkel együttműködve közel egy hónap alatt elfogták a két férfit Magyarországon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai az emberölés kísérlet miatt indított nyomozást a napokban befejezték és vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.