Két magyar fiatal fizetés helyett egy fémhuzallal fojtogatott egy cseh taxist

Vádemelési javaslattal zárták le a budapesti nyomozók annak a két férfinak az ügyét, akik fojtogattak és megloptak Csehországban egy taxist. A 19 éves budapesti és a 23 éves üllési férfi 2017. augusztus 27-én a csehországi Pardubicében beültek egy taxiba, és egy közeli településre vitették magukat. Amikor megérkeztek a címre, a budapesti férfi fizetés helyett egy fémhuzallal fojtogatta a taxisofőrt, miközben társa bántalmazta a sértettet.

A cseh taxis kiszabadult a huzal szorításából és autóját hátrahagyva elmenekült. A két férfi az autót átkutatta, majd az abban talált három doboz cigarettát magukhoz vették és távoztak a helyszínről.

A cseh rendőrök a budapesti rendőrökkel együttműködve közel egy hónap alatt elfogták a két férfit Magyarországon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai az emberölés kísérlet miatt indított nyomozást a napokban befejezték és vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.