Éljen március 15!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nincs tekintettel az ünnepre a várható időjárás. Bár hajnalban Budapest belvárosában 7 fok is volt, országszerte inkább csak 3-5 fok körül alakultak a hőmérsékletek, a Börzsönyben pedig még fagyott is. A nap hátralevő részében a déli határ menti szűk sávtól eltekintve országszerte csapadékra, és legfeljebb 10-12 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk, tartósabb napsütésben csak Csongrádban és Békésben reménykedhetnek.

Ez persze senkit ne tartson vissza forradalmunk megünneplésétől, de a nagy visszatekintés közben se felejtsük el, hogy Kósa Lajos még mindig miniszter.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.