Éljen március 15!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nincs tekintettel az ünnepre a várható időjárás. Bár hajnalban Budapest belvárosában 7 fok is volt, országszerte inkább csak 3-5 fok körül alakultak a hőmérsékletek, a Börzsönyben pedig még fagyott is. A nap hátralevő részében a déli határ menti szűk sávtól eltekintve országszerte csapadékra, és legfeljebb 10-12 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk, tartósabb napsütésben csak Csongrádban és Békésben reménykedhetnek.

Ez persze senkit ne tartson vissza forradalmunk megünneplésétől, de a nagy visszatekintés közben se felejtsük el, hogy Kósa Lajos még mindig miniszter.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.