Jobbik: „Orbán Viktor nem az ország javát, hanem az ország javait akarja”

POLITIKA
2018 március 15., 15:39
comments 278

A Jobbik a Batthyány-örökmécsesnél tartott ünnepi megemlékezést, de természetesen itt is főleg a választásról volt szó. 

A tér szellősen, de megtelt.  1-2 ezren lehettek ott, de sokan panaszkodtak, hogy a Békemenet és a sok rendőr miatt nem tudtak odaérni - mondta Sarkadi Zsolt a helyszínről.

photo_camera Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A párt vezetőségéből többen felszólaltak, és a legfőbb mondanivalójuk az volt, hogy 

a választás a korrupcióról szól. 

Ezt Volner János frakcióvezető úgy foglalta össze, hogy „Orbán Viktor nem az ország javát, hanem az ország javait akarja.”

photo_camera Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

Vona Gábor felolvasta a Jobbik 12 pontját, majd arról beszélt, hogy neki a tisztességes magyar emberekkel nincs vitája, se jobboldaliakkal, se baloldaliakkal. A fideszes politikusoknak viszont „kíméletlen elszámoltatást” ígért.

A rendezvény végén behoztak egy Szent Korona-másolatot, amire a párt mind a 106 egyéni képviselő-jelöltje felesküdött.

photo_camera Fotó: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.