Na, vajon hogy ébred egy elefánt az altatásból?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nyomkövető nyakörvet szereltek egy elefántra a gaboni őserdőben állatvédők, így volt alkalmuk megmutatni, hogy ébred az altatásból egy ilyen hatalmas állat.

Elsőre még minden békésnek tűnik, bár az látszik, hogy ez az elefántbika nem az a kifejezett reggeli ember. Ez, miután nagy nehezen felkászálódik és végre felméri a környezetét, elég hamar nyilvánvalóvá is válik.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.