Újabb magyar szemtanú meséli el, mi történt az elszabadult grúziai sífelvonón

Azt gondolhatnánk, hogy egy sífelvonó balesete, amiben tizenkét ember sérült meg könnyebben, nem fog túl nagy érdeklődést kiváltani, de a grúziai sípályán történt pénteki baleset annyira bizarrul néz ki, hogy az esetről szóló felvételek jelenleg is száguldanak a világhír felé, a történtekről már a BBC is főoldalán számol be.

Közben előkerült egy újabb magyar szemtanú, Mára Krisztián, aki az ATV-nek mesélte el, hogy mit látott: sokan ragadtak fenn a sífelvonón, voltak, akik 30 méter magasan lógtak, de a hatóságok egyesével leeresztették őket. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.