Amerikán belül költözött a család, de a légitársaság tévedésből Japánba küldte el a farkaskutyájukat, ők meg egy dán dogot kaptak helyette

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Irgo, a német juhász egy Japánból érkező magánrepülőgépen hosszas bolyongás után végre megérkezett a Kansas állambeli Wichita repülőterére, ahol végre találkozhatott a gazdáival. Ez azért nagy szó, mert Irgót az tette híressé, hogy a United Airlines tévedésből Japánba küldte el egy amerikai reptér helyett.

Irgót a gazdái azért adták fel repülővel, mert az USA-n belül Oregon államból Kansasbe költöztek. Csakhogy amikor a célállomáson elmentek átvenni a barátjukat, egy dán dogot akartak rájuk tukmálni helyette. Ekkor derült ki, hogy a légitársaság egy belföldi átszállás közben elcserélte a két állatot, így a német juhász a pár órás belföldi repülés helyett egészen Japánig jutott. Innen küldette el végül a United magánrepülőgéppel az eredeti célállomására.

Irgo gazdája egyelőre nem árulta el, hogy tervez-e perelni, de ez nem valószínű, mert azt viszont elmondta, hogy elégedett azzal, ahogy a légitársaság a hibázás után az ügyet intézte.

(via Guardian)

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.