Amerikán belül költözött a család, de a légitársaság tévedésből Japánba küldte el a farkaskutyájukat, ők meg egy dán dogot kaptak helyette

ÁLLAT
2018 március 17., 06:04
comments 85

Irgo, a német juhász egy Japánból érkező magánrepülőgépen hosszas bolyongás után végre megérkezett a Kansas állambeli Wichita repülőterére, ahol végre találkozhatott a gazdáival. Ez azért nagy szó, mert Irgót az tette híressé, hogy a United Airlines tévedésből Japánba küldte el egy amerikai reptér helyett.

link Forrás

Irgót a gazdái azért adták fel repülővel, mert az USA-n belül Oregon államból Kansasbe költöztek. Csakhogy amikor a célállomáson elmentek átvenni a barátjukat, egy dán dogot akartak rájuk tukmálni helyette. Ekkor derült ki, hogy a légitársaság egy belföldi átszállás közben elcserélte a két állatot, így a német juhász a pár órás belföldi repülés helyett egészen Japánig jutott. Innen küldette el végül a United magánrepülőgéppel az eredeti célállomására.

Irgo gazdája egyelőre nem árulta el, hogy tervez-e perelni, de ez nem valószínű, mert azt viszont elmondta, hogy elégedett azzal, ahogy a légitársaság a hibázás után az ügyet intézte.

(via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.