Amerikán belül költözött a család, de a légitársaság tévedésből Japánba küldte el a farkaskutyájukat, ők meg egy dán dogot kaptak helyette

2018 március 17., szombat 6:04
86

Irgo, a német juhász egy Japánból érkező magánrepülőgépen hosszas bolyongás után végre megérkezett a Kansas állambeli Wichita repülőterére, ahol végre találkozhatott a gazdáival. Ez azért nagy szó, mert Irgót az tette híressé, hogy a United Airlines tévedésből Japánba küldte el egy amerikai reptér helyett.

Irgót a gazdái azért adták fel repülővel, mert az USA-n belül Oregon államból Kansasbe költöztek. Csakhogy amikor a célállomáson elmentek átvenni a barátjukat, egy dán dogot akartak rájuk tukmálni helyette. Ekkor derült ki, hogy a légitársaság egy belföldi átszállás közben elcserélte a két állatot, így a német juhász a pár órás belföldi repülés helyett egészen Japánig jutott. Innen küldette el végül a United magánrepülőgéppel az eredeti célállomására.

Irgo gazdája egyelőre nem árulta el, hogy tervez-e perelni, de ez nem valószínű, mert azt viszont elmondta, hogy elégedett azzal, ahogy a légitársaság a hibázás után az ügyet intézte.

(via Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt