Amerikán belül költözött a család, de a légitársaság tévedésből Japánba küldte el a farkaskutyájukat, ők meg egy dán dogot kaptak helyette

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Irgo, a német juhász egy Japánból érkező magánrepülőgépen hosszas bolyongás után végre megérkezett a Kansas állambeli Wichita repülőterére, ahol végre találkozhatott a gazdáival. Ez azért nagy szó, mert Irgót az tette híressé, hogy a United Airlines tévedésből Japánba küldte el egy amerikai reptér helyett.

Irgót a gazdái azért adták fel repülővel, mert az USA-n belül Oregon államból Kansasbe költöztek. Csakhogy amikor a célállomáson elmentek átvenni a barátjukat, egy dán dogot akartak rájuk tukmálni helyette. Ekkor derült ki, hogy a légitársaság egy belföldi átszállás közben elcserélte a két állatot, így a német juhász a pár órás belföldi repülés helyett egészen Japánig jutott. Innen küldette el végül a United magánrepülőgéppel az eredeti célállomására.

Irgo gazdája egyelőre nem árulta el, hogy tervez-e perelni, de ez nem valószínű, mert azt viszont elmondta, hogy elégedett azzal, ahogy a légitársaság a hibázás után az ügyet intézte.

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.