Baromi nehéz éjszakája volt egy devecseri anyajuhnak

Az ajkai rendőrök vádemelést javasolnak két fiatallal szemben, akik birkát loptak egy devecseri telekről.

A birka gazdája január 14-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy devecseri ingatlana bekerített udvaráról ismeretlenek elloptak egy merinói anyajuhot. A gazda előző este a három birkáját bezárta az ólba, másnap reggel észlelte, hogy az egyik állatnak nyoma veszett. A járőrök még aznap kora délután elfogták a bűncselekmény elkövetőit, egy 15 éves devecseri és egy 16 éves pusztamiskei fiút, akiket előállítottak az Ajkai Rendőrkapitányságra.

A fiúk beismerték a lopást, és elmondták, hogy az állat lábait megkötözték, majd elvitték egy fás, bokros részre, ahol kikötötték. Másnap egy kézikocsival mentek vissza a birkáért, amit a 16 éves fiú otthonába akartak szállítani, mikor a rendőrök a település határában elfogták őket. A járőrök az állatot visszaadták jogos tulajdonosának. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.