Szabotázs vagy véletlen: Orbánt a saját Facebook-videósai tették nevetségessé

INTERNET
2018 március 17., 07:39
comments 674

Úgy szívatták meg Orbán Viktort, ahogyan ritkán, és ott, ahol a legkevésbé számított volna rá. A saját Facebook-oldalán.

Az még Orbán profi hírében álló kampánycsapatának is gondot okozhat, hogy miközben a miniszterelnök az egész 2018-as választási kampányt csak és kizárólag a migránsfenyegetés témájára fűzi fel, hús-vér migránst évek óta alig láthattak a választók. Ez a tény, függetlenül attól, hogy a valós veszély mekkora, nyilvánvalóan nehézséget jelent kampányolás közben.

Orbán ezt most azzal próbálta áthidalni, hogy leutazott a magyar-szerb határra, megtekintette a határkerítést, majd erről rövid videót posztolt a Facebook-oldalára. Nem tudni, hogy szándékos szabotázsakció vagy totális véletlen történt, de a videóban összehoztak egy olyan abszurd-vicces jelenetet, ami simán elment volna a Legényanyában, az Egészséges erotikában vagy a Tanúban is. És ami szokatlanul nevetséges színben tünteti fel a főszereplőt.

Előre mondom, hogy a most következő részlet nem általunk összevágott paródia, hanem az alatta teljes egészében megtekinthető eredeti egy egybefüggő darabja:

link Forrás

Oké, hogy Orbán valószínűleg az egész kerítést nevezi "komoly építménynek", de a videó akkor is azt mutatja, hogy Orbán Viktor felmászik egy olyan szedett-vedett fatoronyba, ami nemhogy a közép-, de az ókorban is épülhetett volna, és közben azt mondja, hogy

„saját szemeimmel láthattam, hogy ez egy komoly építmény, a világ bármely országa megirigyelhetné.”

Lehet, hogy arra gondolt, hogy a fa létrafokokra csúszásgátlóként korszerű szigetelőanyagot tekertek, és a lábakon álló kutyaól még egy XXI. századi műanyag szalagfüggönyt is kapott?

És aztán még egyszer visszatérnek az összebarkácsolt őrbódéra, ami valószínűleg a legjobb a környékén, ha ezt látogatta meg Orbán, hasonlóan erős szöveggel:

Fogalmam sincs, de az biztos, hogy nem ez a videó fogja kapni a legjobb vágás díját az idei Fidesz-gálán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.