Bár a 2017-es vizes vébé 2017-ben volt, a szervezőcég létszáma még februárban is bővült

Januárról februárra három fővel, 49-ről 52-re nőtt a Bp2017 Nonprofit Kft. dolgozói létszáma. Ami már csak azért is fura, mert a cég nevében nem véletlenül szerepel egy évszám, a tavalyi. Ez a cég volt a szervezője a tavaly július 30-án véget ért vizes világbajnokságnak.

A cég működésének attól, hogy a világbajnokság már hét hónapja véget ért, a G7 szerint akár még lehetne is oka, de végül mégsincs. A cég pedig kérdésre se árulta el, hogy pontosan mivel foglalkozik, mit is csinál az az 52 ember, akit foglalkoztatnak, és mik a további tervek.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.