Katonai helikopterekkel vadászik bajba jutottakra a Szabolcs megyei kormánymegbízott

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kerékpárral csak nem vághat neki az útnak a kormánymegbízott úr!Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Közúti és légi feladatokat is ellát a Magyar Honvédség a rendkívüli téli időjárási helyzetben, írja az MTI Böröndi Gábor hadműveleti csoportfőnök tájékoztatására hivatkozva. A hírügynökség jelentéséből így megtudhattuk, hogy például Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, amit leginkább sújt a téli időjárás, fel fog szállni egy honvédségi helikopter a fedélzetén a megye kormánymegbízottjával, hogy "feltérképezzék a szabolcsi bokortanyák térségét".

Vagyis a Magyar Honvédség adott egy helikoptert a megye első számú kormánytisztviselőjének, hogy meleg teával és takarókkal járhassa a vidéket, hátha talál egy bajba jutottat, akit megkínálhat forró itallal.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.