Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely a magyarok ellen van, mert Brüsszelben tárgyal

elmebaj
2018 március 19., 14:43
comments 193
photo_camera Fotó: botost/444.hu

A kereszténydemokrata Hollik István hétfőn tartott egy sajótájékoztatót, ami csak arról szólt, hogy Karácsony Gergely Bécsbe és Brüsszelbe utazott, tehát a magyar emberek akarata ellen dolgozik, 

  • mert végrehajtaná a kvótát, 
  • migránsokat hozatna az országba, 
  • bevándorlóországot csinálna Magyarországból, 
  • a nemzeti konzultáción kifejezett népakarat ellenére csak azért is a magyar emberek ellen dolgozik, 
  • és erről biztosítja most külföldi szövetségeseit is: 

"Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberekkel szembeni tárgyalásait külföldön!" 

Az a párt mondja ezt, amelynek elnök és miniszterelnöke fél évvel kormányra kerülése előtt Moszkvában tárgyalt, hogy aztán hatalomra kerülve a lehető legszorosabbra fűzze a magyar-orosz kapcsolatokat. 

Karácsony Gergely egyébként azért utazott külföldre, hogy a az Európai Parlament szocialista frakciójának vezetőivel és az Európai Szakszervezeti Szövetség képviselőivel tárgyaljon arról, hogy ha az MSZP-Párbeszéd nyer, Magyarország csatlakozik a 2019-ben felálló Európai Főügyészi Hivatalhoz. 

Karácsony, amikor Magyarország szavazati jogának megvonásáról kérdezték, arról beszélt, jobb szeretné ha a magyar állampolgárok büntetnék a magyar kormányt, mint hogy az unió a magyar állampolgárokat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.