Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely a magyarok ellen van, mert Brüsszelben tárgyal

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: botost/444.hu

A kereszténydemokrata Hollik István hétfőn tartott egy sajótájékoztatót, ami csak arról szólt, hogy Karácsony Gergely Bécsbe és Brüsszelbe utazott, tehát a magyar emberek akarata ellen dolgozik, 

  • mert végrehajtaná a kvótát, 
  • migránsokat hozatna az országba, 
  • bevándorlóországot csinálna Magyarországból, 
  • a nemzeti konzultáción kifejezett népakarat ellenére csak azért is a magyar emberek ellen dolgozik, 
  • és erről biztosítja most külföldi szövetségeseit is: 

"Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy fejezze be a magyar emberekkel szembeni tárgyalásait külföldön!" 

Az a párt mondja ezt, amelynek elnök és miniszterelnöke fél évvel kormányra kerülése előtt Moszkvában tárgyalt, hogy aztán hatalomra kerülve a lehető legszorosabbra fűzze a magyar-orosz kapcsolatokat. 

Karácsony Gergely egyébként azért utazott külföldre, hogy a az Európai Parlament szocialista frakciójának vezetőivel és az Európai Szakszervezeti Szövetség képviselőivel tárgyaljon arról, hogy ha az MSZP-Párbeszéd nyer, Magyarország csatlakozik a 2019-ben felálló Európai Főügyészi Hivatalhoz. 

Karácsony, amikor Magyarország szavazati jogának megvonásáról kérdezték, arról beszélt, jobb szeretné ha a magyar állampolgárok büntetnék a magyar kormányt, mint hogy az unió a magyar állampolgárokat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.