Fogdosta utastársát, szexuális zaklatás miatt elítéltek Angliában egy magyar taxist

Fotó: Wikimedia / JET2

A manchesteri bíróság bűnösnek talált a 36 éves Farkas Tamást, aki zaklatta egy utastársát a Jet2 légitársaság Budapestről Manchesterbe tartó május 25-i járatán - írja a Daily Mail. 

A taxisként dolgozó magyar utas előbb csak odapréselte a lábát a húszas éveiben járó nőéhez, majd perceken keresztül taperolta, simogatta fogdosta őt, míg nem a nő  kénytelen volt az utaskísérőkhöz menekülni a helyéről. 

Az angol nő a cikk szerint teljesen összeroppant, eleinte nem merte jelenteni az esetet, félt, hogy a férfi agresszívvá válik, aztán jelezte, hogy mosdóba menne, és valósággal elmenekült az utaskísérőkhöz. Sírógörcsöt kapott, új helyet kerestek neki a gépen, az eset után pedig feljelentést tettek.   

A Manchesterben élő Farkas a bíróságon állítólag azzal védekezett, hogy a nagy turbulenciában hozzáérhetett a nőhöz, de nem volt szándékos. Az áldozat szerint ez nyilvánvaló hazugság, és a támadó elnézést sem kért tőle. 

Amikor arról kérdezték, miért fogdosta a nő bokáját, térdét, azt magyarázta, hogy elejtette a telefonját, és amikor keresgélte, esetleg véletlenül hozzáérhetett a nőhöz. Végül elhangzott az is, hogy a férfi álmában tehetett illetlen mozdulatokat.

A bíróság a nőnek adott igazat: szexuális zaklatás miatt a férfit bűnösnek találták. Ítélet egyelőre nincs, a férfi útlevelét elvették, óvadék ellenében szabadlábon tartózkodik. (hvg.hu via Daily Mail)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.