Fogdosta utastársát, szexuális zaklatás miatt elítéltek Angliában egy magyar taxist

2018 március 19., hétfő 15:18
233

Fotó: Wikimedia / JET2

A manchesteri bíróság bűnösnek talált a 36 éves Farkas Tamást, aki zaklatta egy utastársát a Jet2 légitársaság Budapestről Manchesterbe tartó május 25-i járatán - írja a Daily Mail. 

A taxisként dolgozó magyar utas előbb csak odapréselte a lábát a húszas éveiben járó nőéhez, majd perceken keresztül taperolta, simogatta fogdosta őt, míg nem a nő  kénytelen volt az utaskísérőkhöz menekülni a helyéről. 

Az angol nő a cikk szerint teljesen összeroppant, eleinte nem merte jelenteni az esetet, félt, hogy a férfi agresszívvá válik, aztán jelezte, hogy mosdóba menne, és valósággal elmenekült az utaskísérőkhöz. Sírógörcsöt kapott, új helyet kerestek neki a gépen, az eset után pedig feljelentést tettek.   

A Manchesterben élő Farkas a bíróságon állítólag azzal védekezett, hogy a nagy turbulenciában hozzáérhetett a nőhöz, de nem volt szándékos. Az áldozat szerint ez nyilvánvaló hazugság, és a támadó elnézést sem kért tőle. 

Amikor arról kérdezték, miért fogdosta a nő bokáját, térdét, azt magyarázta, hogy elejtette a telefonját, és amikor keresgélte, esetleg véletlenül hozzáérhetett a nőhöz. Végül elhangzott az is, hogy a férfi álmában tehetett illetlen mozdulatokat.

A bíróság a nőnek adott igazat: szexuális zaklatás miatt a férfit bűnösnek találták. Ítélet egyelőre nincs, a férfi útlevelét elvették, óvadék ellenében szabadlábon tartózkodik. (hvg.hu via Daily Mail)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt