Gulyás Gergely szerint vitatkozni csak két ember tud egymással

Online fogadóórát tartott szombat este a XII. kerületi polgármester, Pokorni Zoltán, és a választókerület fideszes képviselőjelöltje, Gulyás Gergely . A kérdéseket kommentben lehetett feltenni, ezek között volt jó sok hízelgő, de felolvastak egy olyat is, melyben arról érdeklődött a kérdező, miért nem vállalnak a fideszesek olyan vitákat, melyeken ellenzéki képviselők is részt vesznek.

„Nagyon örülök, hogy egymás közt jókat fognak beszélgetni, de majd szóljanak, ha vitatkozni is mernek azokkal, akik nem értenek önökkel egyet, de ugyanúgy szponzorálják az önök egzisztenciáját” - írta a Facebook-élő alá a kommentelő.

„Én tudom, hogy a magyar politikában újra és újra felmerül, hogy mikor, hol, és kivel kellene vitatkozni. Általánosságban szerintem vitatkozni két ember tud egymással. Tehát azok a viták, amelyeket 3-4-5-6-7 ember vesz részt, azok csak arra alkalmasak, hogy egymás mellett elbeszéljünk. 

Én az elmúlt bő félévben a Jobbik frakcióvezetőjével, az MSZP frakcióvezetőjével, Schiffer Andrással, Fodor Gáborral, Fekete Győr Andrással és Bárándy Gergellyel vitatkoztam. Ezek közül azt hiszem egy kivételével, a  Fekete Győr Andrással folytatott vita kivételével mindegyik nyilvános volt, tehát úgy érzem, nem lehet azzal megvádolni, hogy ne vitatkoznék szívesen azokkal, akik nem értenek velem egyet” - válaszolta Gulyás Gergely.

Érdemes egyébként az egész adást megnézni, olyan mondatok is elhangoznak benne, mint hogy az egészségüggyel nincsen minden teljesen rendben, illetve hogy a jogalkotók dolga az, hogy a minden országban létező korrupció szintjét a lehető legalacsonyabban tartsák.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.