Gulyás Gergely szerint vitatkozni csak két ember tud egymással

POLITIKA
2018 március 19., 12:21
comments 130

Online fogadóórát tartott szombat este a XII. kerületi polgármester, Pokorni Zoltán, és a választókerület fideszes képviselőjelöltje, Gulyás Gergely . A kérdéseket kommentben lehetett feltenni, ezek között volt jó sok hízelgő, de felolvastak egy olyat is, melyben arról érdeklődött a kérdező, miért nem vállalnak a fideszesek olyan vitákat, melyeken ellenzéki képviselők is részt vesznek.

„Nagyon örülök, hogy egymás közt jókat fognak beszélgetni, de majd szóljanak, ha vitatkozni is mernek azokkal, akik nem értenek önökkel egyet, de ugyanúgy szponzorálják az önök egzisztenciáját” - írta a Facebook-élő alá a kommentelő.

„Én tudom, hogy a magyar politikában újra és újra felmerül, hogy mikor, hol, és kivel kellene vitatkozni. Általánosságban szerintem vitatkozni két ember tud egymással. Tehát azok a viták, amelyeket 3-4-5-6-7 ember vesz részt, azok csak arra alkalmasak, hogy egymás mellett elbeszéljünk. 

Én az elmúlt bő félévben a Jobbik frakcióvezetőjével, az MSZP frakcióvezetőjével, Schiffer Andrással, Fodor Gáborral, Fekete Győr Andrással és Bárándy Gergellyel vitatkoztam. Ezek közül azt hiszem egy kivételével, a  Fekete Győr Andrással folytatott vita kivételével mindegyik nyilvános volt, tehát úgy érzem, nem lehet azzal megvádolni, hogy ne vitatkoznék szívesen azokkal, akik nem értenek velem egyet” - válaszolta Gulyás Gergely.

link Forrás

Érdemes egyébként az egész adást megnézni, olyan mondatok is elhangoznak benne, mint hogy az egészségüggyel nincsen minden teljesen rendben, illetve hogy a jogalkotók dolga az, hogy a minden országban létező korrupció szintjét a lehető legalacsonyabban tartsák.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.