Gulyás Gergely szerint vitatkozni csak két ember tud egymással

2018 március 19., hétfő 12:21
131

Online fogadóórát tartott szombat este a XII. kerületi polgármester, Pokorni Zoltán, és a választókerület fideszes képviselőjelöltje, Gulyás Gergely . A kérdéseket kommentben lehetett feltenni, ezek között volt jó sok hízelgő, de felolvastak egy olyat is, melyben arról érdeklődött a kérdező, miért nem vállalnak a fideszesek olyan vitákat, melyeken ellenzéki képviselők is részt vesznek.

„Nagyon örülök, hogy egymás közt jókat fognak beszélgetni, de majd szóljanak, ha vitatkozni is mernek azokkal, akik nem értenek önökkel egyet, de ugyanúgy szponzorálják az önök egzisztenciáját” - írta a Facebook-élő alá a kommentelő.

„Én tudom, hogy a magyar politikában újra és újra felmerül, hogy mikor, hol, és kivel kellene vitatkozni. Általánosságban szerintem vitatkozni két ember tud egymással. Tehát azok a viták, amelyeket 3-4-5-6-7 ember vesz részt, azok csak arra alkalmasak, hogy egymás mellett elbeszéljünk. 

Én az elmúlt bő félévben a Jobbik frakcióvezetőjével, az MSZP frakcióvezetőjével, Schiffer Andrással, Fodor Gáborral, Fekete Győr Andrással és Bárándy Gergellyel vitatkoztam. Ezek közül azt hiszem egy kivételével, a  Fekete Győr Andrással folytatott vita kivételével mindegyik nyilvános volt, tehát úgy érzem, nem lehet azzal megvádolni, hogy ne vitatkoznék szívesen azokkal, akik nem értenek velem egyet” - válaszolta Gulyás Gergely.

Érdemes egyébként az egész adást megnézni, olyan mondatok is elhangoznak benne, mint hogy az egészségüggyel nincsen minden teljesen rendben, illetve hogy a jogalkotók dolga az, hogy a minden országban létező korrupció szintjét a lehető legalacsonyabban tartsák.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt