Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba beperli Vágó Gábort

politika
2018 március 19., 09:16
comments 511

„Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron” 

- áll a DK rövid közleményében. A Demokratikus Koalíció szóvivője nyilvánvalóan arra a vasárnap esti esetre céloz, mely a DK, az MSZP-P és az LMP egyeztetése után történt. A 444.hu élő közvetítésében jegyezte meg Vágó Gábor, hogy

„Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom whiskeyvel.” 

A körülményeket tekintve nem nehéz kitalálni, kire célzott az LMP-s politikus. A 444.hu kérdésére, miszerint mire céloz a részegséggel, Vágó úgy felelt, „mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni.”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.