Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba beperli Vágó Gábort

2018 március 19., hétfő 9:16
515

„Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron” 

- áll a DK rövid közleményében. A Demokratikus Koalíció szóvivője nyilvánvalóan arra a vasárnap esti esetre céloz, mely a DK, az MSZP-P és az LMP egyeztetése után történt. A 444.hu élő közvetítésében jegyezte meg Vágó Gábor, hogy

„Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom whiskeyvel.” 

A körülményeket tekintve nem nehéz kitalálni, kire célzott az LMP-s politikus. A 444.hu kérdésére, miszerint mire céloz a részegséggel, Vágó úgy felelt, „mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt