Kedden ismét hófúvások jöhetnek

Egy nő fut a havas esőben a budapesti NormafánálFotó: Demecs Zsolt / MTI

Egyelőre nem csitul a télies időjárás: a hét második napján is hidegre, szélre, csapadékra kell számítani a meteorológiai szolgálat MTI által szemlézett közleménye szerint.

Az éjszakai óráktól egyre inkább a Dunától keletre lesz hószállingózás, még hozzá egész emberes: a legtöbb helyen, többek közt az Alföldön és annak keleti részein 3 és 10 centi közti hó eshet, és van ahol még ennél is több. Elsősorban az északkeleti, keleti megyéket érinti majd a havazás az éjjel. 

A havazás miatt Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki a szolgálat. Emellett a hófúvás veszélye miatt Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki szintén elsőfokú figyelmeztetést.

Maradnak továbbá a mínuszközeli hőmérsékletek: kedden a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1, a legmagasabb mínusz 1 és plusz 4 Celsius-fok között alakul majd. Még szerdán is kell számítani hópelyhekre és havas esőre, legközelebb csütörtöktől kezd el száradni az idő és majd csak a hétvégén érkezik az enyhülés. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.