Marihuánából gyúrt magának derékmelegítőt a szerb suhanc

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

500 gramm marihuánát fejtettek le a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kollégái arról a szerb férfiről, aki derekára erősítve a kábítószerpakkokat próbált meg átkelni a röszkei határon. 

A 36 éves férfi hétfőn 1 óra körül egy autóbuszon utazva próbált meg bejutni Magyarországra, de a kirendeltség kutyavezetője kiszúrta magának és jó fél kiló füvet operált le a férfi derekáról.  

A férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatását. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.