Marihuánából gyúrt magának derékmelegítőt a szerb suhanc

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

500 gramm marihuánát fejtettek le a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kollégái arról a szerb férfiről, aki derekára erősítve a kábítószerpakkokat próbált meg átkelni a röszkei határon. 

A 36 éves férfi hétfőn 1 óra körül egy autóbuszon utazva próbált meg bejutni Magyarországra, de a kirendeltség kutyavezetője kiszúrta magának és jó fél kiló füvet operált le a férfi derekáról.  

A férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, indítványozták előzetes letartóztatását. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.