Orbán: Hálát adva a Jóistennek, hogy Moszkvából hazatérhettünk, visszavásárolhattuk a MOL húsz százalékát

POLITIKA
2018 március 19., 10:25
comments 123

"Nekem azok a gondolatok jönnek elő, mikor 2011-ben, mondhatni éles tárgyalások után, máshogy mondva, vért izzadva és végül is hálát adva a Jóistennek, hogy Moszkvából hazatérhettünk, visszavásárolhattuk a MOL húsz százalékát az oroszoktól," mondta Orbán Viktor hétfőn a MOL tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyár avatóünnepségén. A miniszterelnök hozzátette: bár senki sem emlékszik, úgy kellett átvenniük 2010-ben a kormány rúdját, hogy közben a háttérben átjátszották a nemzeti olajvállalat egy részét az oroszoknak. 

"A vevőt ilyenkor az ember nem kritizálja, hiszen az csak a saját érdekének megfelelően cselekszik,"

mondta Orbán. 

"Átjátszották egy orosz vevőnek, akitől, a tegnap újraválasztott orosz elnöktől, aki nem a nemzetközi gyenge legények sorát szaporítja, kellett nagyon kemény tárgyalások után visszavásárolni,"

tette hozzá. Kaptak akkor hideget, meleget, de ahogy a mostani gyáravató is mutatja, szerinte megérte. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.