Orbán szerint 1300 milliárd forint nagyságát "magunkfajta halandó" nem is tudja felbecsülni

POLITIKA
2018 március 19., 12:47
comments 100

Orbán Viktor gyáravatáson járt ma Tiszaújvárosban, ahol az Index tudósítása szerint azt találta mondani, hogy a Mol 2030-ig 1300 milliárd forintnyi beruházást tervez a vegyiparban, és hogy "magunkfajta halandó nem is tudja ennek az összegnek a nagyságát felbecsülni".

A sors fura fintora, hogy a múlt héten egy fideszes politikusnak pont egy ekkora, Orbán féle halandók számára felbecsülhetetlen összeg miatt kellett magyarázkodnia. Kósa Lajos pont ekkora összeg vagyonkezelését vállalta magára egy közjegyző által hitelesített iratban, és ebből az összegből kaphatott volna a miniszter úr nyugdíjas, sertéstelep-tulajdonos édesanyja 800 millió forint ajándékot, amit Kósának a vagyonnyilatkozat szabályok szerint fel se kellett volna tüntetnie vagyonnyilatkozatában.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.