Sarka Kata sajtósa lett az Eximbank marketing- és kommunikációs igazgatója

idióta rekordok
2018 március 19., 14:17
comments 90

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) marketing- és kommunikációs igazgatói feladatait decembertől Nyakas Laura látja el - erről ír a kreativ.hu, akik a változásról beszámoló 24.hu cikkének megjelenése után megkeresték a szakembert kérdéseikkel. 

Az Eximbanktól kapott hivatalos válaszból kiderült, hogy Nyakas Laura 2017 szeptemberében került a bankhoz vezérigazgatói marketing- és kommunikációs tanácsadóként, marketing- és kommunikációs igazgatónak pedig december 19-től nevezték ki.Feladatai közé tartozik többek között a bank marketingkommunikációs stratégiájának kialakítása, marketing- és pr-tevékenység koordinálása, rendezvények, sajtófogadások szakmai előkészítése, termék- és imázskampányok kidolgozása.

Nyakas Laura 2008-ban indult az A Királynő című szépségkirálynő-választáson, később Sarka Kata és Demcsák Zsuzsa sajtósa lett. 

2015-ben a Kuna Tiborhoz tartozó Trinity Communications sajtókapcsolati vezetője lett, ahol két évig dolgozott. 

Legutolsó projektjében a 2017-es FINA Világbajnokság pr-csapatát vezette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.