Sarka Kata sajtósa lett az Eximbank marketing- és kommunikációs igazgatója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) marketing- és kommunikációs igazgatói feladatait decembertől Nyakas Laura látja el - erről ír a kreativ.hu, akik a változásról beszámoló 24.hu cikkének megjelenése után megkeresték a szakembert kérdéseikkel. 

Az Eximbanktól kapott hivatalos válaszból kiderült, hogy Nyakas Laura 2017 szeptemberében került a bankhoz vezérigazgatói marketing- és kommunikációs tanácsadóként, marketing- és kommunikációs igazgatónak pedig december 19-től nevezték ki.Feladatai közé tartozik többek között a bank marketingkommunikációs stratégiájának kialakítása, marketing- és pr-tevékenység koordinálása, rendezvények, sajtófogadások szakmai előkészítése, termék- és imázskampányok kidolgozása.

Nyakas Laura 2008-ban indult az A Királynő című szépségkirálynő-választáson, később Sarka Kata és Demcsák Zsuzsa sajtósa lett. 

2015-ben a Kuna Tiborhoz tartozó Trinity Communications sajtókapcsolati vezetője lett, ahol két évig dolgozott. 

Legutolsó projektjében a 2017-es FINA Világbajnokság pr-csapatát vezette.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.