Sarka Kata sajtósa lett az Eximbank marketing- és kommunikációs igazgatója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) marketing- és kommunikációs igazgatói feladatait decembertől Nyakas Laura látja el - erről ír a kreativ.hu, akik a változásról beszámoló 24.hu cikkének megjelenése után megkeresték a szakembert kérdéseikkel. 

Az Eximbanktól kapott hivatalos válaszból kiderült, hogy Nyakas Laura 2017 szeptemberében került a bankhoz vezérigazgatói marketing- és kommunikációs tanácsadóként, marketing- és kommunikációs igazgatónak pedig december 19-től nevezték ki.Feladatai közé tartozik többek között a bank marketingkommunikációs stratégiájának kialakítása, marketing- és pr-tevékenység koordinálása, rendezvények, sajtófogadások szakmai előkészítése, termék- és imázskampányok kidolgozása.

Nyakas Laura 2008-ban indult az A Királynő című szépségkirálynő-választáson, később Sarka Kata és Demcsák Zsuzsa sajtósa lett. 

2015-ben a Kuna Tiborhoz tartozó Trinity Communications sajtókapcsolati vezetője lett, ahol két évig dolgozott. 

Legutolsó projektjében a 2017-es FINA Világbajnokság pr-csapatát vezette.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.