Sarka Kata sajtósa lett az Eximbank marketing- és kommunikációs igazgatója

2018 március 19., hétfő 14:17
104

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) marketing- és kommunikációs igazgatói feladatait decembertől Nyakas Laura látja el - erről ír a kreativ.hu, akik a változásról beszámoló 24.hu cikkének megjelenése után megkeresték a szakembert kérdéseikkel. 

Az Eximbanktól kapott hivatalos válaszból kiderült, hogy Nyakas Laura 2017 szeptemberében került a bankhoz vezérigazgatói marketing- és kommunikációs tanácsadóként, marketing- és kommunikációs igazgatónak pedig december 19-től nevezték ki.Feladatai közé tartozik többek között a bank marketingkommunikációs stratégiájának kialakítása, marketing- és pr-tevékenység koordinálása, rendezvények, sajtófogadások szakmai előkészítése, termék- és imázskampányok kidolgozása.

Nyakas Laura 2008-ban indult az A Királynő című szépségkirálynő-választáson, később Sarka Kata és Demcsák Zsuzsa sajtósa lett. 

2015-ben a Kuna Tiborhoz tartozó Trinity Communications sajtókapcsolati vezetője lett, ahol két évig dolgozott. 

Legutolsó projektjében a 2017-es FINA Világbajnokság pr-csapatát vezette.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt