Semjén: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, de mi még élhetünk magyar életet

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Az utóbbi hetekben vadászati szokásaival hírekbe került miniszterelnök-helyettes hétfő délután az újkígyósi Cz. Kiss Rendezvényház vendége volt, méghozzá  Hanó Miklós választókerületi elnök, Herczeg Tamás országgyűlési képviselőjelölt, valamint Szebellédi Zoltán polgármester gyűrűjében. 

Semjén Zsolt előadásáról sajnos a Békés megyei Hírlap online kiadása csak egészen rövid riportot közölt, pedig ezalapján az iszlám térhódításáról szóló előadás valóságos aranybánya lehetett. Elhangzott például, hogy 

„a migráció egy olyan dolog, ami utólag nem tehető jóvá”,

mert ezt csak egyszer lehet elrontani: ha ezek egyszer idejönnek, itt is maradnak, kár azt hinni, hogy a migrációs áradattal ideérkező embertömegeket „ki lehet innen tenni”. A KDNP elnöke szerint a következő generációk élete és kultúrájának megóvása a tét, az iszlám megjelenésével párhuzamos társadalmak alakulhatnak ki, ha nem vagyunk észnél, nem beszélve a terrorfenyegetettségről. 

„Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet” 

- mondott tökéleteset Semjén, aki szerint kamu az a nyugati mondás, hogy a tömegek integrálhatóak; az iszlám lényege Semjén-szemmel épp az, hogy nem akarnak beolvadni, viszont ha elérnek egy kritikus tömeget, akkor akár polgárháborúig is fajulhat a történelmi helyzet, úgyhogy szerinte okosabb zárva tartani a határokat. (beol.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.