Semjén: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, de mi még élhetünk magyar életet

elmebaj
2018 március 19., 21:53
comments 352
photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Az utóbbi hetekben vadászati szokásaival hírekbe került miniszterelnök-helyettes hétfő délután az újkígyósi Cz. Kiss Rendezvényház vendége volt, méghozzá  Hanó Miklós választókerületi elnök, Herczeg Tamás országgyűlési képviselőjelölt, valamint Szebellédi Zoltán polgármester gyűrűjében. 

Semjén Zsolt előadásáról sajnos a Békés megyei Hírlap online kiadása csak egészen rövid riportot közölt, pedig ezalapján az iszlám térhódításáról szóló előadás valóságos aranybánya lehetett. Elhangzott például, hogy 

„a migráció egy olyan dolog, ami utólag nem tehető jóvá”,

mert ezt csak egyszer lehet elrontani: ha ezek egyszer idejönnek, itt is maradnak, kár azt hinni, hogy a migrációs áradattal ideérkező embertömegeket „ki lehet innen tenni”. A KDNP elnöke szerint a következő generációk élete és kultúrájának megóvása a tét, az iszlám megjelenésével párhuzamos társadalmak alakulhatnak ki, ha nem vagyunk észnél, nem beszélve a terrorfenyegetettségről. 

„Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet” 

- mondott tökéleteset Semjén, aki szerint kamu az a nyugati mondás, hogy a tömegek integrálhatóak; az iszlám lényege Semjén-szemmel épp az, hogy nem akarnak beolvadni, viszont ha elérnek egy kritikus tömeget, akkor akár polgárháborúig is fajulhat a történelmi helyzet, úgyhogy szerinte okosabb zárva tartani a határokat. (beol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.