Semjén: Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, de mi még élhetünk magyar életet

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Az utóbbi hetekben vadászati szokásaival hírekbe került miniszterelnök-helyettes hétfő délután az újkígyósi Cz. Kiss Rendezvényház vendége volt, méghozzá  Hanó Miklós választókerületi elnök, Herczeg Tamás országgyűlési képviselőjelölt, valamint Szebellédi Zoltán polgármester gyűrűjében. 

Semjén Zsolt előadásáról sajnos a Békés megyei Hírlap online kiadása csak egészen rövid riportot közölt, pedig ezalapján az iszlám térhódításáról szóló előadás valóságos aranybánya lehetett. Elhangzott például, hogy 

„a migráció egy olyan dolog, ami utólag nem tehető jóvá”,

mert ezt csak egyszer lehet elrontani: ha ezek egyszer idejönnek, itt is maradnak, kár azt hinni, hogy a migrációs áradattal ideérkező embertömegeket „ki lehet innen tenni”. A KDNP elnöke szerint a következő generációk élete és kultúrájának megóvása a tét, az iszlám megjelenésével párhuzamos társadalmak alakulhatnak ki, ha nem vagyunk észnél, nem beszélve a terrorfenyegetettségről. 

„Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet” 

- mondott tökéleteset Semjén, aki szerint kamu az a nyugati mondás, hogy a tömegek integrálhatóak; az iszlám lényege Semjén-szemmel épp az, hogy nem akarnak beolvadni, viszont ha elérnek egy kritikus tömeget, akkor akár polgárháborúig is fajulhat a történelmi helyzet, úgyhogy szerinte okosabb zárva tartani a határokat. (beol.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.