Új polgármestert választanak vasárnap Gellénházán

politika
2018 március 19., 13:45
comments 27

A korábbi polgármester halála miatt új települési vezetőt választanak négy jelölt közül vasárnap a Zala megyei Gellénházán.

Györke Gyöngyi, a település jegyzője az MTI megkeresésére hétfőn elmondta: a névjegyzék szerint több mint 1300-an szavazhatnak az időközi voksoláson.
Négy független jelölt méreti meg magát: Dávid József Andrásné, Farkas Imre Józsefné, Kiss Csaba és Lőcsei János. Az indulók közül Dávid József Andrásné jelenlegi, Kiss Csaba korábbi képviselőtestületi tag, Farkas Imre Józsefné pedig 2010 és 2014 között függetlenként a település polgármestere volt.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.