A rendőrség szerint valószínű, hogy a Szentendrén holtan talált két ember nem bűncselekmény áldozata lett

bűnügy
2018 március 20., 09:48

Állampolgári bejelentés után a rendőrök két holttestet találtak csütörtök délután Szentendrén. A rendőrség akkor még nem zárta ki a bűncselekmény elkövetésének gyanúját, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Ma azonban a főkapitányság szóvivője azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy

„valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember”.

A szakértői vizsgálatok eredménye és a beszerzett információk nem támasztják alá, hogy bűncselekmény történt volna, ugyanakkor az ügy teljes körű feltárásához további szakértői vizsgálatok szükségesek - tette hozzá a szóvivő. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.