Becsődölt a Weinstein Company

Harvey Weinstein korábbi cége, a Weinstein Company csődöt jelentett néhány hónappal azután, hogy több nő is szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolta meg a producert. A cég ezzel a lépéssel karja megkönnyíteni a kivásárlási ajánlatot. 

A vállalat egyúttal feloldotta a titoktartási kötelezettségét azoknak, akiket esetleg  Harvey Weinstein zaklathatott, de eddig nem beszélhettek erről. A cég közleménye szerint Harvey Weinstein ezt titkos fegyverként használhatta az áldozatokkal szemben. Egyébként a producert már októberben eltávolították a cég éléről, amikor felmerültek a zaklatási vádak. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.