Kamerák előtt, a jóságosan mosolygó államtitkár asszony jelenlétében vehette át Erzsébet-utalványát a szerencsés nyugdíjas

politika
2018 március 20., 13:18
comments 236

Megérkezett az Erzsébet-utalvány. Karácsony után húsvétkor is találkozunk

- mondja a postás a nyugdíjasnak a kormány videóján, miközben Novák Katalin nyájasan tekint a szívet melengető jelenetre.

link Forrás

Az államtitkár - aki tehát hivatalosan nem kampányol, hanem kormányzati tisztviselőként jelenik meg - ezután gyorsan emlékeztetett rá, hogy az Erzsébet-utalványt a kormánynak és a kormány gazdasági sikereinek köszönhetik a nyugdíjasok.

link Forrás

A Jobbik szemfényvesztésnek tartja a kampányban bejelentett egyszeri juttatást, míg Karácsony Gergely szerint ez kevés: „Eddig 70 ezer forinttal növelték a családok rezsijét, a most bejelentett 12 ezer forint csekély jóváírás. Ne nyerészkedjenek tovább! Valódi rezsicsökkentés kell!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.